Menu

Bag

COPYRIGHT © 2022 RELOWDA AB. ORG
NR. 559315-4197. ALL RIGHTS RESERVED.

Därför startade vi Relowda.

Vår ambition är att förändra folks sätt att se på strumpor både vad gäller kvalité, konsumtion men även hanteringen kring tvätt och sortering. Vi har satt samman några av Sveriges främsta experter inom denna produktkategori som hjälpt oss designa, utveckla och producera vad vi anser är den perfekta vardagsstrumpan.

Ohållbar konsumtion.

Vi insåg att många trodde de knäckt ”strumpkoden” genom att köpa några storpack hos de stora lågpris-modekedjorna som de slänger var tredje månad och köper nytt igen. Då har man en dålig strumpa i vardagen på fötterna, köp-o-släng är dåligt för miljön och det blir dyrt i längden. Exakt så fungerar Relowda fast precis tvärtom! En riktigt bra strumpa för både dina fötter och miljön samt prisvärd! När du köper ett startpaket av oss får du dessutom med två schysta tvättpåsar som sparar dig tid kring sortering och tvätt samt förlänger strumpornas livslängd!

Return Policy

Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du som köpare har mottagit varan, enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59). Om du vill ångra köpet och returnerar varan i väsentligt oförändrat skick får du tillbaka köpesumman för varan, inklusive fraktkostnader. Efter 14 dagar uppgår returkostnaden till 39 SEK.