Menu

Bag

COPYRIGHT © 2022 RELOWDA AB. ORG
NR. 559315-4197. ALL RIGHTS RESERVED.

FAQ's

Nej du behöver inget konto för att skapa en order, det är enbart om du önskar en smidig prenumeration av strumpor som ett konto skapas med din mailadress så att du enkelt kan pausa eller avbryta när du vill.  

Om du vill ändra din beställning, vänligen kontakta oss på en gång så ska vi försöka hjälpa dig, annars fixar vi det i efterhand.

Om du inte hittar det i din inkorg, titta i din papperskorg också. Kontakta oss annars på hello@relowda.com så hjälper vi dig.

Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga passform på våra produkter. Det är därför vårt storlekssortiment bara sträcker sig mellan två storlekar. 40–41 euro till exempel. Om du tvekar på din storlek, välj en storlek mindre.

Du kommer att få ett e-postmeddelande med spårningsinformation när din beställning har skickats.

Du kan avbryta när som helst. inga begränsningar. Det är vad vi lovade! Logga in på ditt konto och hantera din prenumeration. Om du behöver hjälp är det bara att maila oss på hello@relowda.com

Skicka ett mail till hello@relowda.com så fixar vi det.

Integritetspolicy

Introduktion

All personlig information som sparas på sidan kommer att hanteras med försiktighet. Informationen som vi lagrar kommer inte att säljas eller användas för andra syften än att säkerställa bästa möjliga service. Den kommer endast att användas för att informera dig om specialerbjudanden och andra marknadsföringsmöjligheter relaterade till de olika divisionerna av RELOWDA .

Dina personuppgifter får lämnas ut till tredje part endast när det är nödvändigt för att uppfylla de syften som beskrivs ovan. Om du vill avsluta din RELOWDA- prenumeration kan du göra det genom att skicka ett e-postmeddelande till hello@relowda.com. Ange ditt namn och din e-postadress samt en kort beskrivning av ärendet i mejlet. Alla kunder som betalar med kort är föremål för valideringskontroller. RELOWDA förbehåller sig rätten att fördröja beställningar om bedrägeri misstänks.

Vilken data vi samlar in

Vi kan samla in följande typer av personuppgifter om dig:

Din grundläggande information, såsom ditt namn, adress, e-postadress, telefonnummer, ålder och annan demografi.

Information om dina intressen och preferenser.

Information om din interaktion med RELOWDA , t.ex. vilka produkter du köper online, betalningsinformation, returer, konsumenttjänstkontakter, enkätinformation, deltagande i evenemang mm.

Information om dig som vi fått från sociala nätverk, t.ex. beteende.

Information om dina digitala aktiviteter, såsom surfhistorik, cookies, pixeltaggar och liknande tekniker.

Hur vi använder personuppgifter

Personuppgifterna om dig kan användas för följande ändamål:

Behandling av beställningar och returer.

Tillhandahålla nyhetsbrev och kommunikation via andra kommunikationsplattformar.

Konsumentsegmentering och analys.

Marknadsföring av varor och tjänster.

Tillhandahålla kundsupport och kommunikation.

Användningen av dina personuppgifter kommer i vissa fall att vara nödvändig för att ingå eller utföra ett avtal med dig, det vill säga för att slutföra en beställning. Behandlingen kan också vara nödvändig för att uppfylla en begäran från dig, t.ex. för att skicka dig nyhetsbrev eller för att förse dig med relevant information.

 

Hur vi skyddar dina uppgifter och dina rättigheter

Du har när som helst rätt att återkalla alla samtycken angående dina personuppgifter. Du har också rätt att få alla uppgifter vi har samlat in om dig samt information om hur vi har behandlat dem.

Vi bryr oss om dina personuppgifter och kommer därför alltid att hantera dem med omsorg och ansvar. Vi skyddar dina uppgifter i enlighet med branschsäkerhetsstandard.

Kundservice

Om du vill avsluta din prenumeration kan du göra det genom att skicka ett e-postmeddelande till hello@relowda.com.

Vi svarar alltid inom 36 timmar

Return Policy

Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du som köpare har mottagit varan, enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59). Om du vill ångra köpet och returnerar varan i väsentligt oförändrat skick får du tillbaka köpesumman för varan, inklusive fraktkostnader. Efter 14 dagar uppgår returkostnaden till 39 SEK.